MusicaTorium

Organisatie


Dave Ververgaard

Projectleider, componist, ontwikkeling lesmateriaal

Werkt bij Art4U als docent elektronische toetsinstrumenten en is coördinator en ontwikkelaar onderwijs (basisonderwijs en voortgezet onderwijs). Dave studeerde aan het Conservatorium in Maastricht elektronische toetsinstrumenten en piano lichte muziek. Speelde 10 jaar professioneel in een band, en werkt geregeld als studiomuzikant.

Patrick Geboers

Projectleider, componist, ontwikkeling lesmateriaal

Werkt bij Art4U als docent accordeon en is coördinator en ontwikkelaar onderwijs (basisonderwijs en voortgezet onderwijs). Patrick studeerde aan het Conservatorium in Tilburg accordeon en muziektheorie en volgde daarnaast een bijscholing Motorische Remedial Teaching. Hij speelde 20 jaar professioneel in verschillende bands en werkt evenals Dave regelmatig als studiomuzikant. Patrick Geboers: Projectleider, componist, ontwikkeling lesmateriaal Daarnaast treedt hij als freelancer op in theatervoorstellingen.

Roland Truijens

Verkoop en Marketing

Als ondernemer heeft hij zijn sporen verdiend. Roland is eigenaar van een bedrijf welke onderdelen voor de autoindustrie maakt. Roland houdt zich binnen MusicaTorium bezig met de organisatie, verkoop en marketing.

Sandor Stürbl

Acteur, docent en scenarioschrijver

Sandor heeft gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg opleiding Muziektheater. Hij speelde in schoolproducties en zit momenteel in het ensemble van de musical We will rock you in het Beatrixtheater in Utrecht. Hier heeft hij ook een understudy van de mannelijke hoofdrol die hij al meerdere malen heeft gespeeld. Tevens was Sandor een van de finalisten van het tv-programma: Op zoek naar Zorro. Naast het vertolken van enkele rollen binnen het project is Sandor verantwoordelijk voor het script en regie.

Rene Driessen

Filmer/editor/ICT

Als wizzkid van ons team houdt hij zich bezig met de techniek in alle vormen en mogelijkheden. Hij filmt, en is mede verantwoordelijk voor de bewerking van het video-materiaal.

Joske Geboers

ontwikkeling lesmateriaal

Ze is afgestudeerd aan het conservatorium in Tilburg als docerend musicus accordeon. Joske heeft een bijscholing Motorische Remedial Teaching gevolgd. Ze heeft ruime ervaring in het lesgeven aan kinderen en jongeren van alle leeftijden, door het geven van accordeonlessen, AMV-lessen en Muziek-op-schoot-lessen. Zij heeft met enkele collega’s voor het Kempisch Centrum voor Muziek en Dans een geheel nieuwe AMV-opleiding ontwikkeld.

Hans van Schaijk

Website layout, Visuals en techniek

Werkt bij Bek als media developer. Hij houdt zich vooral bezig met ontwerp van grafische uitingen en websites. Hans studeerde aan de Pedagogisch Technische Hogeschool in Eindhoven voor leraar elektrotechniek. Na 10 jaar bij Philips te hebben gewerkt als Equipment Engineer heeft hij zijn werkgebied aangepast van techniek naar creatie.

Erik Mooi

Website layout, Visuals en techniek

Is afgestudeerd aan de HBO opleiding media design. Samen met Hans is hij verantwoordelijk voor de visuals, tekeningen en de layout van de websites.

Jasper Kuntzelaers

schrijver/regisseur

Jasper is student geschiedenis aan de Radboud Universiteit. Tevens is hij freelance schrijver en acteur. Hij speelde hoofdrollen in de twee grootste producties in Noord-Limburg (De Passiespelen en de Venlose Revue), daarnaast bewerkte en schreef hij een aantal kleinere theaterstukken. Hij studeerde aan de Nederlandse Film en Televisie Academie in Amsterdam en liep stages bij verschillende filmproducties, waaronder de kinderfilm de Griezelbus. Ook is hij actief als bestuurslid bij de Pvda-Venlo en kandidaat-statenlid in de provincie Limburg. Jong, talentvol, ambitieus en creatief.


Meer informatie

logo lerarensite
logo leerlingensite
demo videos