rss-feed

Laatste nieuws Qonvert

Hieronder ziet u een RSS-feeds met interessante informatie over dit onderwerp. Wilt u meer weten over een bepaald onderwerp klik dan op de tekst.


  • In de dynamische wereld van zoekmachineoptimalisatie is verandering de enige constante. Als je je SEO-positie in de zoekresultaten wilt behouden of verbeteren, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de nieuwste SEO-trends en technieken. Hier zijn enkele van de belangrijkste aandachtspunten voor 2023: Mobile first De dagen dat desktop het primaire apparaat […] Lees verder »
  • Dit gastartikel is geschreven door Jeroen van der Zwet. Het artikel is volledig zijn eigen visie en reflecteert niet noodzakelijkerwijs de visie van Qonvert. Wil je een SEO schrijven training volgen? Boek hem dan nu. Ja, H1-tags kunnen de posities in de zoekmachine verbeteren. H1-tags geven structuur, dragen bij aan de leesbaarheid van een pagina […] Lees verder »
  • Als online marketeer draag je een grote verantwoordelijkheid wanneer het gaat om de gegevensbescherming van jouw klanten en gebruikers. Indien je in het bezit bent van een website, een administratie of database en je verwerkt hierin onder andere gegevens als IP-adressen, geboortedata en e-mail adressen dan is de AVG zeker van toepassing. Ik ben van […] Lees verder »
  • De alt tag is belangrijk voor SEO. Tenminste dat wordt beweerd. Maar ik lees ook regelmatig dat ie niet belangrijk is. Dus: wat is het nou? Om hier achter te komen is er maar één ding mogelijk en dat is testen. Als je test dan weet je dingen zeker, of in elk geval iets zekerder… […] Lees verder »
  • Dit artikel bevat 14 bewezen tips voor meer organisch verkeer naar je website. Ik heb het artikel verdeeld in vijf onderwerpen. Als je mijn tips volgt dan is er eigenlijk niks aan de hand, dan scoor je organisch en krijg je meer bezoekers naar je site. Let er wel op dat je bij al je […] Lees verder »
  • Vind jij SEO meta descriptions schrijven ook zo makkelijk? Meta descriptions zijn belangrijk voor SEO. Zorg dus dat je goede meta omschrijvingen van je webpagina's maakt. Lees verder »
  • Google is de laatste jaren dwingend bezig op het gebied van mobiel. Ze willen dat alle ondernemers hun website mobiel vriendelijk maken. En als ik het hebt over een mobiel vriendelijke website dan bedoel ik in de meeste gevallen een responsive site. Ik laat tijdens mijn SEO training de cursisten altijd elkaars site checken op […] Lees verder »
  • Ik hou van SEO testing. Het leuke aan testen is dat ik dan met vertrouwen en bewijs tijdens mijn SEO training kan zeggen wat werkt en wat niet. In dit artikel leer je of SEO anchortekst nog steeds werkt voor SEO. Een klein tipje van de sluier is: ja, het werkt nog. De mate waarin […] Lees verder »
  • Mocht de tips uit dit artikel te overweldigend zijn dan kun je je altijd aanmelden voor mijn SEO training. Wil je dat Google van je site gaat houden? Lees dan deze 13 zoekmachine optimalisatie tips. Tips om je website beter te maken voor Google. SEO is de afgelopen jaren erg complex geworden. Je moet aan […] Lees verder »
  • Vrijwel iedere grote e-commerce website maakt gebruik van facetnavigatie. Facetnavigatie stelt de bezoeker in staat om zich met behulp van zoekfilters een weg te banen door het grote aanbod op de site. Bij een kleine en overzichtelijke website is dit niet nodig, maar voor een site met een groot aanbod en veel verschillende zoekvariabelen is facetnavigatie de enige klantvriendelijke oplossing. Lees verder »

On- & offline opmaak & design

Informatie over DTP, Webdesign, Webdevelopment en Internet marketing.


Design tools

Interessante tools voor ontwerp en opmaak voor online en offline.

Pinterest

Inspiratie voor o.a. design, typografie en fotografie.

foto hans van schaijk

Hans van Schaijk

Creatief DTP Technisch DTP Vormgeving Webdesign